Момичета, септември месец пак съм кумичка. Н предната двойка взехме 3 бутилки вино като кумски подар…

Момичета, септември месец пак съм кумичка. Н предната двойка взехме 3 бутилки вино като кумски подарък, но ми се иска на тази двойка да е нещо различно. Това ли е единственият традиционен подарък? Вие какво сте подарявали/са ви подарявали?

10 thoughts on “Момичета, септември месец пак съм кумичка. Н предната двойка взехме 3 бутилки вино като кумски подар…

 1. Здравейте, ние също ще бъдем кумове и освен бутилките им поръчахме и карикатура. Малко по -нестандартен подарък. 🙂

 2. И ние подарихме малко по-нестандартни подаръци.
  Ще повторя Таня, карикатура и дървена табелка за външната врата с надпис „домът на семейство….“
  😋

 3. Ние подарихме 5 бутилки за наричане(като бутилките им ги подарихме перд гостите, всяка с индивидуално послание от нас), карикатура, табела за врата и плик. Освен това им направихме и сантиментална изненада след речта на кума.

 4. Наскоро попаднах на нещо доста интересно, мислихме да изненадаме нашите младоженци с това 🙂

 5. Екскурзии, ние на тях и те на нас, без да се наговаряме! 😀

 6. Гравирахме бутилките със съответните поводи, за които са, и на всяка бутилка закачихме по една платнена “торбичка”, в която имаше по едно последние от мен и от кума за съответния повод от бутилката. Освен това имаше малка саксийка със здравец и една кутия, в която сложих неща за бебе (примери – биберон/чорапки/играчка/лигавник…) и на кутията имаше картичка, в която пише да се отвори, когато разберат, че чакат първа рожба. Всичко това беше наредено в една кошница и опаковано с целуфан с голяма панделка. Всичкото излезе общо около 90-100 лв.

 7. Аз освен пари им подарих сватбена рамка, гравирана с техните имена и датата на сватбата и сложих в рамката тяхна снимка от самата сватба. Бяха много изненадани, когато я разопаковаха.

 8. Попаднах на тази странична преди време и се замислих евентуално за две чаши с чинийки и надпис Керамичната къща/ The ceramic house

 9. Нашите младоженци обичат да пътуват и сме им взели скреч карта на света- да си отбелязват кои страни са посетили. Това ни е подаръкът изненада за самата сватба вместо бутилки за наричане и т.н. Иначе взаимно си подарихме почивка заедно. 🙂

Comments are closed.