Момичета, планувате ли да имате гост изпълнител, или тези , които сте имали вече сватба и сте имали …

Момичета, планувате ли да имате гост изпълнител, или тези , които сте имали вече сватба и сте имали изпълнител кой е бил, какви са ви впечатленията?
Благодаря предварително! ☺️

23 thoughts on “Момичета, планувате ли да имате гост изпълнител, или тези , които сте имали вече сватба и сте имали …

 1. Избрали сме си фолклорна група , които ще изпълнят и кумската ръченица ! Формация Пловдивъ – разнообразни танци имного атрактивни !!!

 2. Жоро Любимеца и известнен народен оркестър 🙂

 3. За сега хонорарите им ни отказват😁

 4. Ние искахме Краси Радков, но някак си 3 600лв. ни отказа. Запазили сме фолклорна група, като подарък за гостите, а и те ще играят на кума за кумската ръченица.😊

 5. Аз много искам някой изгряващ певец, например Христо от Гласът на България. Но още не съм проучвала опции и хонорари.

 6. На нас ни направиха изненада с Любо Киров за първия ни сватбен танц. Участието му беше 1час. Всички останахме с прекрасни спомени! 🤗

 7. А да попитам къде ги разглеждате и къде мога да разбера какви са им хонорарите ? 🙂

 8. Здравейте, момичета!
  Аз също си търсех изпълнители с поп звучене, изпълняващи любими парчета и хитове без чалга и на нормална цена, бях писала на DJ Vargo ако може да ми препоръча някои, тъй като той работи с много изпълни от София и страната, той беше изключително отзивчив и ми помогна да си намеря групата, която бях харесала от негово клипче в интернет.
  Съветът ми е да се консултирате с хора от бранша, които ще могат да препоръчат точния за вас изпълнител на разумна цена

  А това ще са изпълнителите за моята сватба в събота, репертоара им е невероятен, аз се влюбих в техните изпълнения от баровете
  https://m.facebook.com/mariana.dobreva.12

 9. Аз искам Слави , търся оше вариант как да се свържа директно с него и да видя отговора 🤪🌟но много ме кефи той

 10. Здравейте момичета, аз също съм в бранша и също мога да помагам… Може би що се отнася за танц и музика… Работя с много готини артисти(делим сцени, студия и се засичаме по-участия. Ще се радвам да съм от помощ и за двете страни. Не не съм импресарио.

 11. Момичета ,аз съм певица и изпълнявам -световни хитове ,денс,латино ,ретро,бг хитове (без поп-фолк и народна музика),хонорарът ми е 500 лв ,но понеже сме си наши булчета и предвид кризата с ковид и вс преживявания ,мога да сваля на 400 за булки от групата .Ако някоя има интерес ще й пратя портфолио ❤️😜с био ,клипчета от лайв ,авторски песни и интервюта .

 12. Сестрата на Преслава направи страхотно шоу и допринесе със страхотна емоция към сватбата, на която присъствах миналата година!

 13. Аз искам Веселин Маринов.. обожавам го.. но хоноратът му за 30 мин е 6,500лв 😃

 14. А някой да знае случайно хонорарът на Николина Чакърдъкова?

 15. Ние имаме позната, която ще изпее песента за първия ни танц, а след това и още няколко песни. Това ще е изненада за бъдещия ми съпруг и за гостите. ☺️❤️

 16. Момичета ,за фолк и народни звезди ,мога да ви свържа с човек ,който да ви ги уреди на по-достъпни цени -ще го предупредя ,че сме си булки от групата и да измисли нещо ,който иска да ми пише на лично

 17. Беше ми интересно да прочета коментарите и цените особенно 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😡

 18. Ние имахме част от 100те каба гайди – 3ма души, за извеждането на булката, след Църквата и след гражданския брак и при влизането в ресторанта. Беше СТРАХОТНО, и всички гости се изкефиха супер много а и бяха изненадани.

 19. Ние сме ангажирали Обратен ефект. Стахотни професионалисти и хонорара е напълно поносим. Няма нищо общо с космическите цифри, за които четох в коментарите.

 20. Била съм на сватба с участие на Стефан Илчев ,уникален е пее и имитира всеки,все едно си наел няколко изпълнителя 🙂 Но за съжаление за цени не съм питала

 21. Ние имахме,цигулари и саксофонист + ДЖ 🥰
  Огнено шоу и танцов състав! 🥰

Comments are closed.