Момичета, мнения за DJ Злати Петров имате ли? На сватбата, на която ще кумуваме, той ще води тържест…

Момичета, мнения за DJ Злати Петров имате ли? На сватбата, на която ще кумуваме, той ще води тържеството и искам малко да се поинтересувам. Вчера бяхме на сватба и DJ-я беше мн зле… ще предоставя мнение на младоженеца, дано е полезно за някого:

13 thoughts on “Момичета, мнения за DJ Злати Петров имате ли? На сватбата, на която ще кумуваме, той ще води тържест…

 1. Ох, DJ Слави ще е нашият DJ. Дано няма такъв проблем. Доста ни го препоръчваха. От сега ще знам да звъня многократно преди събитието. Хубавото при нас е, че водещата, която избрахме, го познава, защото често работят заедно, та и тя ще му напомни. А мнения от някой, на който все пак той е бил дисководещ?

 2. Злати-то беше dj на моя приятелка. Беше ок.направи шоу. После го препоръчах на моя приятелка друга. Той и казал една цена по телефона, като ги видял на живо-друга

 3. Дори не искам да си представя подобно нещо. Ужасно грозно и непрофесионално.

 4. ние платихме капаро на въпросния DJ – Злати Петров и оттогава не ни вдига телефона и не отговаря на съобщения, така че се ориентирахме към друг. Дано на вас ви провърви да се свържете с него. Успех!

 5. Трябва да се създаде група за мнения на dj,ресторанти

 6. Ние сме с DJ Злати,капарирахме го още през октомври,сватбата е юли. Всъщност не сме се чували повече,но се надявам,че няма да има проблеми. На нас ни го препоръча управителя на ресторанта,който избрахме и като цяло работи предимно с него .

 7. Ужас,Съжалявам за случилото се баща ми 25 години е сватбен DJ и е имал какви ли не случки,но никога,никога не е забравял участие,дори когато графика беше на тефтер и носеше касети и касетофони по сватбите,после носеше целият настолян компютър,гърмяла лу е техника на участие,не са идвали на ангажимент водещи,дори и младоженци не са идвали на сватбата ,но DJ е там минимум 30 мин по рано…
  От кухнята 1 съвет абсолютно винаги подписвайте предварителни договори за да може после да потърсите отговорност и да си върнете парите и в крайна сметка да разберат такива „Тарикати“,че така нещата не стават.

 8. Ето това момичета е предварителен договор.

 9. Vava не мога да повярвам това което чета истина ли е или сънувам. Няма как да не си вдигам телефона при условие, че съм поел ангажимент към вас. Аз съм отговорен и честен човек и до момента смея да твърдя, че не съм излъгал никои с един лев . Първо комуникацията беше със съпруга ви по пощата, тъй като бяхте в чужбина , ми беше преведено капаро от 50лв за дата 5.08.2017г . С уговорка като дойдете да се видим , единственото нещо което знаех беше, че сватбата е накъде в горна баня. Две седмици преди 5.08.2017г след като не се свързахте с мен и не отговаряхте на писмата ми обиколих всички сватбени ресторанти на Горна Баня разбрах каде е вашето тържество и, че сте си намерили друг колега. Няколко дни преди 5.08 вашят съпруг благоволи да намери време след трето мое писмо да ми каже ,че няма да се възползва от моите услуги. Притесненията и нервите ми за вашата сватба бяха възнаградени с вашата клевета.

 10. В повечето случаи човек когато лъже се оплита в лъжите си, не знам за какво беше целя този театър само вия си знаете, но рано или късно истината излиза на яве !

 11. Не разбирам какво печелите Вие, когато не си признаете ситуацията… Нищо. НО оклеветявате един честен човек, с помощта на когото ние лично имахме една прекрасна сватба. Не само заради коректността и професионализма му, а и заради личностните му качества като скромност и честност. В този бранш едно такова фалшиво оклеветяване коства имиджа на човека, с който имидж той изхранва семейството си например. А всички от бранша разчитат на такива препоръки и мнения! Отнасяйте се с уважение към чуждия труд и бъдете честни…не е кой знае какво усилие, особено за второто.

 12. Вината за случилото се е изцяло моя. Аз подходих с пренебрежение към едно неразбирателство, което отново беше по моя вина.

  Искам искрено да се извиня на Злати Петров за това, че съм накърнил имиджа му.

  Постъпката ми беше изключително несериозна и необмислена.

Comments are closed.