Момичета и нашият ден мина – 23.08.2020. Беше прекрасно! Изпълнено с толкова много емоции!…

Не бях спала 2 седмици, за да завърша подготовката, тей като се бях наела заедно с кумата и шаферките са организираме сватбата сами. Без агенция.

Първо искам да благодаря на тях, защото ако не бяха те нямаше да успея!

Сватбата се състоя в Ловна резиденция с. Скалско. Едно невероятно място! Със страхотен персонал и изключителен управител.
Благодаря на собственичката Елка Трифонова, която беше неотлъчно до нас по време на цялата подготовка и помагаше абсолютно винаги! По всяко време на денонощието.

Водещата ни Veneta Lazarova е невероятен професионалист и толкова сърцат човек! Просто беше прекрасна приятелка по време на подготовката и страхотна водеща в сватбения ни ден!

Осветлението и DJ бяха Go4show – сватби и събития/парти агенция/event manager go4show . Страхотни професионалисти!

Снимките са дело на най-страхотния и отзивчив фотограф Dragomir Minkov Photography . Той успя да угоди на всяка наша прищявка и нямам търпение да получа всички снимки от сватбата!

Видео операторът ни Miroslav Antonov Video Production е невероятен! Препоръчвам го с две ръце! Отново страхотен професионалист, чието присъствие дори няма да забележите!

Декорацията е дело на Верига магазини Афродита Флора. Прекрасни свежи цветя!

Дизайна на буквите на сватбената маса са село на M&P Metal Art Factory. Бързи и сръчни професионалисти!

Табелката на фото къта е дело на прекрасната Cvetolleta.

Цялостното облекло на младоженеца е от Andrews, а моята рокля е от Ателие Версай! Благодаря на Вера, която се погрижи да сътвори тази приказна рокля от няколко модела и да успее да направи това, което исках! Обувките са от Ted Baker, a бижутата ми са от Invoke Jewellery.

Шаферските рокли са дело на Evtinlux шити по поръчка. Не мисля, че ги има в сайта. Цената им беше доста изгодна и станаха за 2 седмици.

Изключително съм доволна от всичко и най-вече от това, че в самия ден бях нереално спокойна и някак всичко вървеше по план без никакви закъснения. По хубаво нямаше как да бъде!

Пожелавам и на всяка една от вас такъв прекрасен ден, че дори и повече! ♥️

П.п. Имахме и предложение за брак на сватбата. Мисля, че се получи доста добре. Качвам кратко клипче, за да го видите и вие.

2 thoughts on “Момичета и нашият ден мина – 23.08.2020. Беше прекрасно! Изпълнено с толкова много емоции!…

  1. Много сте хубави!а клипчето е чудесно!

  2. Честито ! Много любов и щастие ви желая и пълна къща с деца !
    Къде е клипчето?

Comments are closed.