Момичета, ето малко снимки….

Вие ме успокоявахте много. Всичко беше ок до ресторанта. И там пълен провал. Ди джей Дидо. Тотално се разочаровах. Програма уж комедиина стана глуповата. В 1 часа всички си бяха тръгнали. Потрсена съм. Толкова старание и финанси вложени и останахме излъгани. От ди джея . И в ресторанта не беше всичко на ниво.
Искам всичко да се случи наново….но няма как .
Единственно много съм доволна от фотографа и видео оператора. Перфектни, отдадени на професията си.
Благодаря на всички за подкрепата.

— с/ъс Lubo Bojinov и дима Марева- Божинова.
14 thoughts on “Момичета, ето малко снимки….

 1. Всяко зло за добро!
  Бъдете много щастливи!
  Откъде са и двете рокли – и късата, и дългата?

 2. Изглеждате супер и много щастлива 😉 Минало, заминало. Извлечете само позитивите. И при нас имаше малко драма с диджея, но сватбата е както си я направим 🙂

 3. И ние бяхме в този ресторант, имахме леки забележки. Какви бяха вашите?

 4. Защо го правите с дж момичета, няма нищо по-хубаво от качествен оркестър, но майната му, важно е било усещането и тръпката. Щастлив семеен живот ви желая ☺

 5. Дари знаеш и при нас имаше голям гаф ние бяхме с дж и с оркестър….диджея уж добър знаемего а накрая излезе провал същото се случи и с оркестъра…между другото на дж съм била на няколко сватби включително и вчера много яки партита направи но на наща несе справи…вече започвам да си мисля че всичко ти е предопределено кого какво и защо…..

 6. Честито и много късмет занапред! 🙂 А как стигнахте до въпросния диджей – някой ви го препоръча или по друг начин? Наистина е жалко, когато от най-тържествения момент някой решава да превърне сватбата в пародия. А каква му е тарифата?

 7. Не се ядосвайте! Няма никакъв смисъл! Остава един спомен и след години като си гледате снимките, видеото ще се сещате с усмивка! Оркестър, Ди Джей … все тая, но каквото било, било! Наслаждавайте се един на друг и това е! Честито и горчиво!

 8. Ако е същия дж Дидо е много странно,тъй като моя позната миналата година го беше наела и беше доста доволна и от други хора съм чувала,че прави голям купон

 9. Но пък снимахме филм как се запознаваме като ученици, уникален стана, всички се трогнаха. Но няма как да го публикувам тук.
  Ще е включен в трейлъра и ще го споделя.

 10. И аз не съм доволна от нашия дж. За съжаление този, който искахме първоначално беше зает и се наложи да наемем друг. Въобще не се представи добре. От време на време пускаше някакви глупави шеги, добре че не бяха много. Но най -лошото беше, че не можа да направи хубав купон и обвиняваше гостите за това. Бях му направила списък с песни, той пусна само 15% от тях. И към 2:00ч. съвсем се отказа да джейства. Партито приключи по негова вина в 2:30ч, макар че ние после останахме да си приказваме с някои от гостите до сутринта.

 11. Ама пък си била просто прекрасна! :))) При нас беше обратното – ди джея беше страхотен и направи голям купон, ресторантът също, но пък аз хич не се харесвах от роклята, до прическата 😀 явно не може всичко да е точно.

 12. И нашият дж работеше само за едната възрастова група и в 1 часа тотално уби купона.
  От това,което му дадох като плейлист изпълни 10 %
  Случва се,остави си само положителните неща

 13. Добре, на водещия и ди джея кога се плаща? Капаро се дава в началото, а останалата сума? Не е ли след като сватбата? Дайде му наполовина и кажете, че не е спазил изискванията от вас и готово

 14. Нашия диджей обърка името на младоженеца на влизане 3 пъти , ест младоженеца беше бесен около 40 минути , но после всичко беше на 6 . Има неща , които не зависят от нас, важното е да помним хубавите емоции.

Comments are closed.