Луксозни Автобуси за Сватби и Балове. София. Ниски цени!

Луксозни Автобуси и Микробуси от 8 до 56 места под наем с колани. София. НИСКИ ЦЕНИ !!!
Превоз на мероприятия, семинари, чужденци, сватби, спортни, спортни мероприятия, детски лагери на море, обиколка в София, трансфери, медицински семинари, танцови състави, опери, театри, работници и служители. Автобуси под наем за специални пътувания. Превоз на абитуриенти до морето и чужбина. Наем в автобус за превоз на кръщене и партита. Случаен транспорт, транспорт на организирани групи, екскурзии. Превоз на групи и туризъм за изложения, конгреси. Транспорт за свадбени тържества.
Автобусен транспорт. Наемане на автобус за вечерни събития. Превоз на кръщене, сватба, абитуриентски бал. Туристически автобуси под наем. Превозна детски спортен лагер до спортната база. Превоз на организирани екскурзии и семейни тържества.
Превози до курорти в България и чужбина. Пътнически транспорт срещу заплащане на километър. Автобус под наем за деня.
Лицензирани Автобуси за превоз на пътници, деца, ученици, летни лагери, екскурзии. Обиколка на София с чужденци, групи туристи. Превоз на фолклорни групи, фестивали, събори, кукерски празници. Случаен и специализиран транспорт. Трансфер на пътници от летище София до хотел. Туристически транспорт с Автобус, обиколка на България. Превоз на спортни отбори за състезания и подготовка.

Луксозни Автобуси за Сватби и Балове. София. Ниски цени!


гр. София, обл. София

02 / 846-81-07

Автобуси под наем 50 места за превоз на пътници в страната и чужбина. София. НИСКИ ЦЕНИ !!!
Автобуси под наем От 8 до 56 места. София. Превози за страната и чужбина.
Автобуси под наем за превоз на Работници и Служители. Специализиран превоз. София.
Луксозни Автобуси с предпазни Колани под наем до 56 места. София. Туристически транспорт. .