Лили Колинс е сгодена – с единствен по рода си пръстен

Актьорът Лили Колинс и сценаристът-режисьор Чарли Макдауъл са сгодени! Двойката излиза повече от година (официално отиде в Instagram през август 2019 г.) Колинс сподели щастливата новина на страницата си в Instagram, публикувайки поредица от снимки, запечатващи интимното предложение, което се случи на открито в планинска обстановка в Ню Мексико. „Чаках цял живот за вас и нямам търпение да прекараме живота си заедно“, написа Колинс в надписа. „Най-чистата радост, която някога съм изпитвал.“ На собствената си страница в Instagram Макдауъл също пише: „Във време на несигурност и мрак вие осветихте живота ми. Завинаги ще ценя приключението си с теб. ”

На снимките, споделени както от Колинс, така и от Макдауъл, Колинс е видяна с гордост да показва новия си годежен пръстен – и това е необичаен, но изключително шикозен избор. Вместо класически пасианс, спорен днес най-популярният стил на годежен пръстен, пръстенът на Collins е проектиран от Irene Neuwirth и включва „единствен по рода си розов диамант“, както съобщава Хора. В раздела за коментари на публикацията актьорът благодари на Нойвирт за уникалното, розово оцветено творение, като написа: „Благодаря от сърце толкова много за най-зашеметяващия, перфектен пръстен. Спира дъха. „(Тя не е единствената звезда, която има нетрадиционен пръстен.)

Приятелите и семейството на Колинс поздравиха щастливата двойка в раздела за коментари на публикацията през уикенда, включително много колеги като Рийз Уидърспун, Сиара, Кортни Кокс, Дженифър Гарнър, Били Лурд и др.

Наскоро Колинс участва в Изключително зъл, шокиращо зъл и подъл, както и новия й сериал, Емили в Париж. Макдауъл е режисирал епизоди за сериали като Скъпи бели хора, Легион, и Силиконовата долина.