Колекцията сватбени рокли на Elie Saab Fall 2021

Бъдещи булки, обичащи дантели и украшения, продължете и поставете колекцията сватбени рокли на Elie Saab Fall 2021 на радарите си. По-голямата част от поредицата от 11 рокли, която дебютира преди дни, в разгара на пандемията на коронавируса, е покрита с апликации от дантела и органза на Шантили и удря тази нотка на пищен булчински романтизъм, нещо, което този етикет прави за разлика от всеки друг. Всъщност несравнимите украшения, включително перли, пайети и точки с подпис, са опора на марката. Когато булката носи Elie Saab, тя е облечена до деветки, когато тръгва по пътеката.

За тази колекция дизайнерът създаде сватбени рокли, които „подсилват романтичната женственост, същностна за модната къща“, се казва в прессъобщението на марката. Това не може да бъде по-вярно: Погледнете пищните творения, които безпроблемно преминават границата между вечно и съвременно, и това е кристално ясно. Колекцията е едновременно позната (ще разпознаете много от традиционните силуети и деколтета, станали синоним на булчинска мода) и неочаквана; всяка форма е надградена с фини модерни детайли, от тюл, бродиран с уникални листа и венчелистчета (което прави серията невероятна възможност за булки, които в момента планират бъдещи градински сватби), до шикозни колани. И докато тези класически детайли (мисля, че лъкове по-големи от живота) присъстват абсолютно в тази колекция, всичко се чувства свежо – и нито една рокля не говори с една и съща жена.

Докато по-голямата част от тези ансамбли са украсени – което означава, че са по-подходящи за булки, които наистина искат да направят изявление, когато пристигне сватбеният им ден – тук има няколко, без да блестят и блестят. Ние обаче не бихме нарекли тези опции прости. Saab ги поддържа чисти, модерни и визуално динамични благодарение на структурни деколтета и по-големи от живота бални рокли. Не просто ни вярвайте на думата. Напред открийте коя рокля в булчинската колекция на Elie Saab Fall 2021 е тази за вас.