Искам дълъг воал поне 3 метра с част за забулване и дантела отстрани.


😬🤯Момичета, помагайте спешно моля. Остават 12 дни до сватбата, воалите, който ми предложиха от магазина, от който взех роклята днес, не ми харесаха изобщо. Сега не знам какво да правя. Искам дълъг воал поне 3 метра с част за забулване и дантела отстрани. Една дама беше споменала, че си е шила някъде на Пиротска, ако не греша, обаче не откривам поста. Ако може да споделите и сайтове с много бърза доставка, ще е супер.

9 thoughts on “Искам дълъг воал поне 3 метра с част за забулване и дантела отстрани.

  1. Вижте в сватбения център в Младост (София) Там имаха супер много модели, както и такива дълги

  2. На пиротска в малкия цума на 2рия етаж също шият .имат и готови мострени .. Даже от лявата страна надолу след теранова имат безистен в който също има воали!

  3. Аз имам дълъг и с було, но няма дантела

  4. Mille bridal имат дълг изчистен воал. За 3 метра не знам, но моя е около 1.80 и стоеше приказно. 😊😊

  5. Моят не беше 3 метра беше до долу, съвсем малко по дълъг от роклята и ми пречеше през цялото време. Всякаш някой постоянно ме дърпаше за косата. Красиво е, но хич не е удобно(поне на мен). Свалих го, още в началото, камо ли ако беше по дълъг.

  6. Това беше моят воал, от My Wedding. Относно дължината отначало ми беше трудно, но когато исках да не се влачи го премятах през ръката си, но общо взето само в началото. След това му свикнах и бях с него до 5ч сутринта

  7. Lil.bg много бърза доставка и прилични цени. Ако го поръчате тази вечер в петък ще е при вас (при мен беше така).

Comments are closed.