И нашия специален ден мина на 17.09. Няма думи, с които до опиша цялата емоция и всичко преживяно. З…

И нашия специален ден мина на 17.09. Няма думи, с които до опиша цялата емоция и всичко преживяно. За 3 месеца организация успяхме да направим мечтаната ни сватба, която надхвърли всичките ни очаквания. За всички, които искат морска сватба с цялото си сърце препоръчвам ресторант Далян Чайка в Созопол. Освен, че гледката е уникална, храната е невероятни вкусна и персоналът е на много високо ниво.
За украсата ни се погрижиха от LaFlore Katlea, които горещо препоръчвам. Обясних на Нина какво искам, а тя направи вълшебство, надмина всичките ми очаквания и беше наистина приказно. Страхотни професионалисти, които с желание и много любов вършат цялата си работа. Ще публикувам част от украсата, А да видите за каква красота и чудо става въпрос.
Също искам да препоръчам и Сладкарска работилница БУТИК. Тортата, беше точно такава, каквато я искахме. Вкусът и беше уникален и всичките ни гости останаха очаровани от нея. Трудно се намират красиви торти, които да са и вкусни, затова ако си търсите торта в морския район, то това е Сладкарската работилница.

1 thought on “И нашия специален ден мина на 17.09. Няма думи, с които до опиша цялата емоция и всичко преживяно. З…

  1. Страхотно. 😍
    Извинете, колко е капацитета на Далян в Созопол?

Comments are closed.