И нашата сватба мина!…

🙂
Искам да направя своите препоръки за сватба в град Варна 😊
Сватбата ни беше повече от прекрасна и без нито един гаф…

-Започвам с препоръка на битовия ритуал в ритуалната зала на град Варна. Изключителни професионалисти, гостите ни ахнаха и всички бяха просълзени!

– препоръчвам с две ръце сватбена агенция “Бижу” и флористката Тони, с която те работят. С две думи разбраха какво искаме и изпълниха всяко едно наше желание, че дори и повече!!! Можете да им имате пълно доверие!

– ресторантът, който избрахме беше ресторант Варна, в хотел Одесос. Единствено майките ни могат да се конкурират с вкусна храна. Гостите ни си изядоха абсолютно всичко и с дни наред получавахме съобщения с хвалби точно за храната!!!!!

– за фотограф избрахме фотостудио Класик, фотографът се казва Христо Христов, той ни препоръча и видео оператор. Изключителни специалисти, нямам нито една забележка, мога само да ги похваля!!!

– тортата беше безупречна, лека, сочна, просто медец за небцето, препоръчвам с две ръце Cherry by Mary !!!! Ние избрахме вид “нежна”, украсена с плодове

– роклята ми от сватбен салон “Афродита”, намира се точно срещу ритуалната зала. Ани е изключително старателна и любезна, и само като ме видя ми препоръча модел, който да подмертае хубавите части от мен и да скрие не толкова хубавите… 😅

-подаръчетата си ги избрахме сами от един сайт, тирбушон и тапа за вино във формата на младоженци. Искахме да не е поредната прахосъбирачка ☺️

-не на последно място по важност, а напротив, искам да препоръчам с три, четири, пет ръце нашия DJ Иван Матев- не безизвестният Супер Любо от рекламата на БТК.
Той е актьор преди всичко, затова сами разбирате каква веселба беше, музиката на ниво, дансингът винаги пълен, шеги, забави, сериозност и организация…
Просто номер едно!!!!

– халките са изработени от sa-diamonds (в София) от Марио, който е майстор златар, човек, който разбира от работата си и работи със страст и желание. Нашите хлки са класически от жълто злато, но той изработва най-различни неща!

3 thoughts on “И нашата сватба мина!…

  1. За малко да пропусна да похваля Megy Style, тя се погрижи за прическата и грима ми!
    Дойде вкъщи и за нула време разкраси три жени!!!!

Comments are closed.