И моята сватба мина. Днес ви пращам лист с хората от Варна, които НЕ препоръчвам

Здравейте мили дами! И моята сватба мина. Днес ви пращам лист с хората от Варна, които НЕ препоръчвам. Почвам с това, защото съм убедена, че повече би ви помогнало. Повечето хора си вършат работата добре и е по-важно да знаеш кого да избегнеш. Ще се постарая да изнеса максимално фактите, вместо да се впускам в мои мнения. След няколко дена, ще пусна и описание за хора, от които съм доволна.

Водещ за сватби Тони Георгиев – уговорихме среща в Гранд Мол. Закъсня 20 мин. По време на разговора не успях да науча много за неговия начин на работа – говорихме общи приказки, а на конкретните ми въпроси той каза, че ще отговори само ако го наема. Поръча един тон напитки, които после не плати – замина си, а аз му ги платих от срам. След седмица ме пита дали ще го наема. Казах му, че още не съм решила и че още търся. Това е цитат от неговия отговор, който още имам в месинджър: "Эа да Ви отговоря ще сляэа при Вас. Раэбираемо е че все още не сте иэбрали водещ эащото до колкото си спомням си търсехте някой да Ви эабавлява с игри и смешки- това се нарича клоун, а те работят в цирка." Съобщението продължава, но мисля че схванахте тона.

Фризьорка Кина Кудева – Отивам със запазен час на пробна прическа. Два часа чаках, и накрая трябваше да тръгна защото имах друга работа. Каза ми, че се случват такива неща. Отидох втори път – същото. Направих друг час (трети), като ми обеща, че специално заради мен ще дойде в салона и няма други клиенти този ден. Тя закъсня един час. Обяснява, че е имала прекалено много работа, затова не е могла да звънне да предупреди, че ще закъснее. Също, има лоши новини – прегледала календара и все пак мисли, че не може да ме поеме на датата на сватбата ми. Имала прекалено много булки и се притеснява, че няма да й остане време. Разказа ми, че е много търсен професионалист и хората запазват часове за сватба години напред, а не като мен – няколко месеца по-рано. Аз само казвам какво ми се случи, вие си преценявате.

Гримьор Виктория от Freya Beauty. Прочетох много и хубави рецензии за нея и записах час на пробна. За жалост тя просто не умее да прави грим на око с паднал клепач. Когато ме видя, баща ми категорично заяви, че няма да ми позволи да се омъжа така и ми каза веднага да се покажа на годеника ми. Той пък простичко ми каза, че така няма да ме вземе, което доста заболя, но имах нужда да го чуя. Не съм споменавала имена или салони! Просто исках да видя дали аз, баща ми и годеника ми не разбираме от грим. За жалост гримьорката като видя поста се обидила и тръгнала да се обажда на гримьори и фризьори из града, да предупреждава за мен, че "поствам".

Това е от мен. Нали казват хората, това което не те убива те прави по силен Имах страхотна сватба и скоро ще постна и препоръките!