Годи съпруги,преминали вече през организацията и еуфорията на сватбите си имам нужда от вашата помощ…

Годи съпруги,преминали вече през организацията и еуфорията на сватбите си имам нужда от вашата помощ!Въпроса ми е към тези от вас,които са правили сватби лятото(в най-големите жеги-юли и август) през деня,на открито -кой беше най употребявания алкохол,от вашите гости.Предполагам,че твърдия алкохол не е ОК и смятам да заложа на вино,бира и коктейли в по-големи количества,но не знам дали съм права.Твърд алкохол ще има-не го изключвам напълно,но в по-малки количества.

21 thoughts on “Годи съпруги,преминали вече през организацията и еуфорията на сватбите си имам нужда от вашата помощ…

 1. Ние бяхме на 1ви юли и беше 40 градуса. Всички искаха вода 😀 Имаше от всичко изброено от теб. От всичко се пи.

 2. На нашата сватба беше топло, но всички предпочитаха твърд алкохол, с големи количества лед и вода . Но зависи и от гостите, какво пият по принцип.

 3. Колко хора ще сте, мога да ти дам нашия списък, понеже ние си внасяхме всичко. Бяхме 140 възрастни и 21 деца.

 4. Ние бяхме август. Изпи се огромно количество вода и безалкохолно(бъдете подготвени), от алкохола бяло вино, уиски, бира, разбира се и ракия, без нея не може да мине.

 5. И нашата беше на 1 юли и се пи от всичко – всеки според предпочитанията си. Уискито ни свърши дори, но то беше и най-малко, иначе имахме ракия, вино и бира, както и безалкохолни домашни сокове. От всичко остана освен от уискито, но ние се бяхме презастраховали с повечето неща.

 6. Моята сватба беше на 22ри Юли имаше вино главно дамите го пиха. И твърдия алкохол се пи доста 🙂 Ние бяхме 95% млади .. трябва да се запасите с вода…мноого вода. Попитайте си гостите какво предпочитат, най-лесно така ще направите сметка 🙂 Наравно бяха количествата на твърдия и по лекия алкохол.

 7. Нашата беше на 21 май гостите консумираха предимно бяло вино. Много вода и кола 🤗Ако е Мн топло на дамите може да подарите по едно ветрило 🌺👌

 8. На 07.07 по ред на номерата се консумираше най-много ракия, вино, уиски, бира.

 9. Твърдия алкохол и виното(бяло и розе) се предпочиташе при нас. Зависи от гостите и е много трудно да улучиш на кой какво ще му се пие. Най-добре се разберете с ресторанта да платите на отворена бутилка. Ние така направихме,като си внесохме само уиски и ракия.

 10. Нашата сватба беше на 11 август. По време на изнесения ритуал бяхме осигурили мини нар. Там всички благодариха, че е имало вода. Учудващо при нас бялото вино почти не се пи. Тъй като сватбата ни беше мента и праскова, внесохме и мента и мляко. Оказа се, че много хора й се зарадваха и се изпиха около 6 литра. Водката учудващо за нас отиде около 4 литра. Уиски – около 10 литра. Ракия около 6 литра. Виното ни остана почти всичкото, изобщо не очаквахме. Бира също пиха хората. Сватбата ни беше 120 човека, имаше непиещи, както и много пиещи 😉

 11. При нас се пиеше от всичко, като сватбата ни беше на 22 Юли. Искам да подчертая, че в ресторанта температурата беше много приятна и не се усети, че е жега. Вероятно това е причината да не са имали предпочитания към определен алкохол.

 12. На 26 август беше нашата – 220 човека, бяхме взели по 25 бутилки – уиски, водка и узо; отделно имахме около 30 ракия; бира от ресторанта и вино – червено, бяло и розе.
  Уиски не остана, въпреки че беше 30 градуса 😂😂😂🙈

 13. Нашата беше 2 Септември..115 възрастни и 7..8 деца(по 2 сокчета)за децата по мои изчисления отиде по 300мл твърд алкохол ..на човек..3 стека бира кенчета.. около 20 бутилки бяло вино и 20 ракия. Имаше и доста които пиеха узо.

 14. 20 август беше нашата всичко се пиеше и уиски и водка , малко ракия и малко бяло вино.

 15. При нас се изпи много (17-ти септември) – имахме уиски, узо, ракия, водка, розе, бяло и червено вино, бира (Хайникен кен). Най-много пиха уиски, узо, бяло вино и розе.

 16. Нашата сватба беше на 27 август и беше страшна жега. И ние бяхме с логиката – жегата кара хората да пият леки неща. Да, ама не. Най-много се пи бяло вино, после ракия и уиски, и чааак накрая бира. Повече от половината бира остана. Никой не пипна червеното вино и водката – нито 1 отворена бутилка. Запасете се с много вода и бяло вино, другото в нормални количества. Запасете се и с уиски, което беше изненада за мен. Все пак е сватба, а хората обичат на подобни събития да си пийват нещо по-така – а именно уиски.

 17. Нашата беше на 15 юли и се консумираше най-много ракия, вино и узо (на нашия ден не беше много топло, не се подвеждайте по датата).

 18. Нашата беше на 6 август 43 градуса. От всичко, но да ви кажа ракията и бирата най- много!

 19. Ива Иванова Бунарджиева-Методиева каза:

  Нашата сватба беше на 15.07. имаше и уиски, и ракия, и вино, и водка, и бира, и вода, и безалкохолно, времето беше супер – т.е. цяла седмица се колебаеше, и на 15 беше нито много горещо, нито хладно. Всичко се изпи! Сватбата ни беше на открито! 🙂

 20. Ние бяхме август… най-много се пи уиски и ракия

 21. Нека има, чувала съм че хубавата домашна разхлажда повече от бирата 😂

Comments are closed.