Фотография и видеозаснемане на сватба. Заснемане с дрон. Цена за сватбен фотограф и видеооператор

Скайвю е студио за фотография, видео, дрон и 360-градусово заснемане.

Ние сме колектив от професионалисти с богат опит, утвърден стил и собствена визия към заснемането на всяка сватба и семеен повод.

Разгледайте портфолиото, цените и съветите нито за сватбена фотография и видеозаснемане на адреси:

http://skyviewu.com/сватбен-фотограф-пловдив-фото-студио/
http://skyviewu.com/видеозаснемане-на-сватба-пловдив/

Потърсете ни, за да говоря за вашата сватба и нашето изкуство.

Цена за сезон 2021 – по 900 лв. за фотография и / или видеозаснемане.

Последвайте ни на: https://www.facebook.com/SkyviewU

Мисията на нашия екип е създаване на материали, които вълнуват, качество, което се отличава, продукция, която се помни. Ние помагаме на бизнеса да привличаме нови клиенти, запазваме най-съкровени лични моменти и подкрепяме ново поколение творци. Целта не е да сме част от повишаване на стандартите за екранизиране на изкуствата в България чрез модерни техники и съвременни похвати, работа съвместно с талантливи млади специалисти в различни сфери на изкуството, поддържане на дългосрочни партньорства и въвеждане на иновативни технологии в заснемането.

Предлагаме продуктова, архитектурна, събитийна, студийна, модна и сватбена фотография. Създаваме корпоративно, презентационно, документално и рекламно видео, музикални клипове, заснемане на събития и тим-билдинг, късометражен филм за сватба, видео монтаж. Дрон заснемане и фотография за бизнес и индивидуални клиенти, изработка на ортофото карти, 3d модели и фотограметрия на земеделски и строителни парцели, заснемане по коти. Иновативно 360-градусово фото и видеозаснемане – виртуална разходка и отразяване на събития. Разполагаме със студио с голяма площ и висок таван. Час от нашите клиенти с компании от строителни, хранително-вкусови и тежко промишленост, инвестиционни фирми и агенции за недвижими имоти, култури, неправилни и доброволчески организации, хотели, ресторанти, международни марки, организатори на концерти, спортни и масови събития, общински и държавни институции, както и индивидуални клиенти, довериха нашия екип за заснемане на тяхната сватба, абитуриентски бал, кръщенка, роден ден, фотосесия и други семейни или лични поводи. В работата не често пътуваме в страната и в съседните държави.

Свържете се с нас за консултации, запитвания и организиране на необвързваща среща.

Фотография и видеозаснемане на сватба. Заснемане с дрон. Цена за сватбен фотограф и видеооператор

Заснемане с дрон. Студио SkyviewU – въздушно видеозаснемане, фотография
Заснемане на кръщене – фотограф и видеооператор, Студио Скайвю Пловдив.