Двойки знаменитости, които са се оженили в Лас Вегас

Само часове след като Jonas Brothers свириха на музикалните награди Billboard 2019, Джо Джонас се ожени за Софи Търнър в известния параклис „Малка бяла сватба“ в Лас Вегас. На церемония, отслужена от Елвис, Търнър тръгна по пътеката с копринен връх и панталон до акустична версия на „Speechless“. а Ник Джонас и Кевин Джонас бяха готови като шафери. Светът трябва да гледа, благодарение на Diplo, който го излъчи в историята си в Instagram.

По-късно същата година двамата вдигнаха пищна сватба в Прованс.

Бритни Спиърс и Джейсън Алън Александър

През 2004 г. Бритни Спиърс се омъжи за приятеля си от детството Джейсън Алън Александър в Малък бял сватбен параклис. Това беше краткотраен брак – Спиърс и Александър анулираха съюза си само след 55 часа.

Брус Уилис и Деми Мур

Брус Уилис и Деми Мур избягаха в Златния самород в центъра на Лас Вегас на 21 ноември 1987 г. Те се разделиха 11 години по-късно, но все още остават в най-приятелските условия, дори карантинират заедно с дъщерите си по време на пандемията от коронавирус.

Майкъл Джордан и Хуанита Ваной

След като се сгодиха през 1987 г., Майкъл Джордан и първата му съпруга Хуанита Ваной бяха закачени през 1989 г. в параклиса „Малка бяла сватба“. Те пристигнаха с такси в 2:30 сутринта.

Сара Мишел Гелер и Фреди Принце младши

Въпреки че сватбата им през 2002 г. се състоя в Мексико, където Гелър носеше ленен костюм Vera Wang, Скуби Ду съ-звезди всъщност за първи път се ожениха в Малкия бял сватбен параклис няколко месеца преди това.