Дойде и моят ред да се похваля.. сватбата ни мина и беше повече от вълшебнa. Като цяло ние сами орга…

Дойде и моят ред да се похваля.. сватбата ни мина и беше повече от вълшебнa. Като цяло ние сами организирахме основните неща и мисля, че се получи чудесно. Денят преди сватбата след като приключихме с всички задачи, аз излизах с мои приятелки, а той с негови приятели. Съответно тогава моите приятелки ме попитаха "как си, притесняваш ли се, ще можеш ли да спиш изобщо тази вечер?", на които въпроси честно казано ме беше срам да си призная и да отговоря, че съм супер спокойна и не се притеснявам за нищо. Дори да ви споделя може да се каже, че си се наспах доста добре, въпреки че се събудих по-рано от предвиденото (предлагам, че все пак вълнението си каза думата). И така по същество , искам да благодаря на екипа, който беше до мен и помогна всичко да бъде, както съм си го мечтала.
На първо място искам да благодаря на „House of beauty” гр. Бургас и по-точно Ася Германска (фризьор и гримьор), без която нямаше да имам същата завършена визия.
На следващо място искам да благодаря за украсата на Агенция „Диаманти“, които бяха истински професионалисти и изпълниха всичко, което исках като дори се вписаха в бюджета, който им бяхме определили (със сигурност мога да добавя, че исках много и от всичко, така че наистина бях изненадана от този факт).
Също така искам да благодаря на DJ Veso (Веселин Йорданов), който допринесе за хубавото настроение на нас и на нашите гости. Мога да отбележа, че дансинга постоянно беше пълен, което наистина много ме радваше. Освен това той беше човекът, който беше до нас през цялата вечер и ни даваше напътствия за всичко. Беше си измислил и някои неща, с които също да разчупи програмата.
Тортата ни беше от Дарът на Мая. Беше изключително вкусна, изглеждаше точно както я исках и беше на много добра цена.
За фотограф и видео оператор се доверихме на Пламен Рашев и Веселин Лазаров, които бяха плътно до нас от самото начало и честно казано вече нямам търпение да видя какво се е получило.
Не на последно място искам да благодаря на нашия домакин „Гранд хотел Поморие“ за вкусната храна, която всички харесаха, както и на „Бутик Роуз Гарденс“, където бяха настанени нашите гости, за страхотното отношение и внимание от тяхна страна. Със сигурност бих посетила и двете места отново.
И накрая пожелавам на всички бъдещи булки да изживеят своя прекрасен ден и да му се насладят докрай, защото за съжаление хубавите неща свършват бързо! Много късмет и любов на всички!