Честване в две части

Аз и моят партньор отложихме от юни тази година до февруари и наскоро взехме решението просто да се подготвим за сватба от 20 души (ние сме в Шотландия). По-късно определено ще имаме по-голямо тържество, за да сме сигурни, че можем да празнуваме с всички и сме се уверили, че нашият видеограф все още е готов и можем да се надяваме да показваме откъси от деня по време на по-голямото тържество.

Това е трудно решение, но означава, че можем да се оженим с най-близките и най-близките си и след това извинение да облечем сватбените си тоалети отново по-късно (или по този начин мислим за това – трябва да помислим за положителните страни!)

Все още ще се уверим, че ще вземем речите и първите танци, за да се почувстваме като по-голяма сватба и може би ще опитаме да приготвим церемонията частно за другите ни поканени гости, които не можем да имаме там. Може би можем да ги направим отново на по-голямото тържество по линията …

Мислехме да направим празника си на оригиналната ни дата на сватба, но една година или дори на първата ни годишнина, тъй като нямаме представа как ще бъдат нещата през следващите няколко месеца в годината.

Успех и за вашия специален ден.