Булчинската модна къща, която Lihi Hod

Булчинската модна къща, която Lihi Hod, е известна със своите богати детайли и романтичен дизайн; резултатът е сватбени рокли, които правят всяка булка да изглежда абсолютно незабравима в деня на сватбата си. Тези силуети с подпис също са създадени с мисъл за комфорт, така че сватбените рокли на марката могат да се носят с увереност за церемонията, приема и всичко между тях. И докато колекцията Lihi Hod Fall 2021 е пълна със същите модни стилове, които очаквате от дебюта на всеки сезон, най-новите им предложения също се фокусират върху воденето на младоженци на романтично пътешествие сред непрекъснато променящия се свят.

Марката сватбени рокли, която първоначално е основана през 2010 г., снима тази най-нова колекция в обзаведена със зеленина среда, за да се свърже с идеята булката да е в пълен разцвет, когато завържат възела. Откакто Лихи създаде своята едноименна марка, тя се стреми да превърне модерната елегантност в основата на нейните вечни дизайни. Тя носи същия начин на мислене в тези класически рокли, които включват копринена органза, коприна Mikado и тюлове от мъниста, бродирани триизмерни цветни материали и тъкани, които всяка булка ще хареса.

Колекцията от есента на 2021 г. се фокусира и върху превръщането на търсенето, за да намери перфектната рокля в приятно изживяване и да предостави усещане за „безкрайна любов, невинност и мощни емоции“. За да съживят тази визия, леките материи и течащите материали станаха център на вниманието, за да позволят на булките да бъдат безгрижни и да се движат свободно в големия ден. Плюс това, многобройните стилове дават на булките свободата да се впуснат и да изберат сватбения си вид с лекота.