Bright Eye отново избра своите трима печеливши, които получават танцово представление с огън по техе…

Bright Eye отново избра своите трима печеливши, които получават танцово представление с огън по техен повод! Вчера нашето дете отвори книжката за Пипии Дългото Чорапче на произволни страници от сто нагоре (за да имат равен шанс първите и последните страници с тези по средата).. паднаха се 108, 112 и 177… И така печелившите коментари от двата поста са 8, 12 и 77 и отговарят на коментарите на Михаела Гаджева, Мелина В. Филчева, Neli Pavlova. Поздравления!

Ще се радвам да се чуем и да се уговорим кога и как да получите подаръкът си – представление с огън. Ето и мой телефон за връзка: 0886914537 – Петя. Спечелилите ще имат прекрасната възможност да видят и усетят красотата и вдъхновението на огненото шоу на Bright Eye. Юбилеи, сватби, рождени дни, празненства – всяко едно събитие става по-живо, по-изящно и по-запомнящо се, когато уникалния екип на Bright Eye затанцува, а огънят огрее пространството.

Чудите се какъв подарък да изберете на близките си за важния празник, което да е уникално и елегантно? Танцовото представление с огън е прекрасен начин да зарадвате, вдъхновите и да запечатате голямото ви събитие. В страницата на Bright Eye може да намерите повече информация, да харесате и да резервирате представление. Ето и линк към страничката: https://www.facebook.com/brighteyearound/

Поздравления отново на късметлиите от изминалата томбола, а за всеки друг, който иска да участва – нека следи страницата и да се включи следващия път, за да получи своя подарък, а именно танцово представление с огън!