Бъдете част от Световното най-голямо дигитално булчинско събитие на Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

За 2020 г. Седмицата на булчинската мода на Валмонт в Барселона се превърна в най-голямата цифрова платформа за булчинска мода в света. Потапящото изживяване ще продължи от 18 до 22 септември в нов дигитален формат, позволяващ на нетърпеливите булки от цял ​​свят да разгледат най-новите колекции и модни подиуми от над 100 вдъхновяващи изложители.

Многоекранното изживяване ще се осъществи чрез приложението Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, така че булките ще могат да присъстват от всяко място, използвайки компютър, таблет или смартфон. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате и изтеглите приложението, за да видите изключителното съдържание на VBBFW.

Дългоочакваното събитие ще бъде първото по рода си и VBBFW работи неуморно, за да гарантира, че булките няма да пропуснат магията и уау-фактора, свързани с изложенията на булчински изложения лице в лице.

Събитието ще бъде домакин на ексклузивни модни ревюта на 24 големи национални и международни марки, така че за първи път булките ще могат да разглеждат потапящи модни подиуми от комфорта на дивана си. Станете свидетели на най-новите дизайни от подобни на Pronovias, House of St. Patrick, Jesús Peiró, Demetrios, Marylise и Rembo Styling, преди всеки друг. Гледайте как се движи всяка рокля и се насладете на едър план от сложните й детайли.

Булките също ще имат възможност да присъстват на виртуални семинари по заявка от някои от най-известните имена в бранша. Испанският дизайнерски институт ще говори за всички неща за сватбената гастрономия, докато италианската фирма Antonio Riva ще отвори изключително вратите на своето „жилище“, за да покаже най-новата си колекция Étoile 2021. Разгледайте цялата програма тук, за да сте сигурни, че не не пропускам нищо.
Три стъпки към най-горещите булчински тенденции за 2021:

Независимо дали търсите мечтаната сватбена рокля или искате да откриете всички най-нови тенденции от редица международни дизайнери, Valmont Barcelona Bridal Fashion Week 2020 със сигурност ще задоволи. Просто сложете чайника, отпуснете се и се насладете на шоуто!