Бъдещи булки, здравейте!…

Не, не предлагам роклята си за продажба 🤗, но може би това, което ще споделя ще е от помощ поне за булките от Варна, които планират бюджетна сватба.
Бях готова да дам до 700 лв за сватбена рокля, но с течение на времето ми се стори мисия невъзможна, въпреки че исках да е съвсем простичка,изчистена и лека.
Та, Бог си беше промислил и един ден съвсем случайно с майка ми влезнахме в един от магазините на STOP&SHOP, (този, който е на центъра по посока новият Starbucks) за да видим рокля за нея. А какво да видя аз? Най в дъното на магазина зад абитуриентските рокли имаше цяла колекция от бели рокли и моята се криеше там! 🤭 (все още не разбирам защо ги крият, наистина трудно се забелязват)
Казах на момичето, което беше на смяна какво си представям и първата рокля, която ми показа беше и тази,с която преживявах най-прекрасният ден в живота ми!
Останах без думи когато видях цената- 119 лв!
Дадох още 20 лв на шивачка, защото ми беше малко широкичка в кръста, но тя остана изумена от това, че по плата и кройката на роклята изобщо не би предположила, че е толкова евтина.
Така, че има как! 😊

5 thoughts on “Бъдещи булки, здравейте!…

  1. Благодаря за споделеното! Бог е велик по снабдяване! Това си е свидетелство за благодатта в живота ви! 👏🔝💞💯

Comments are closed.