….

Имам нужда от Вашето мнение.
Планирам сватба за другата година Май, и все още съм в търсене на място. Искаше ми се, да е нещо по-централно в София, с хубава градина за изнесен ритуал.
Предвид бройката ни – около 60 човека, резиденция Тера отпада като вариант, тъй като сме далеч от техният минимум.
Ходихме да гледаме Бест Уестърн на Експо центъра, който наистина е с хубава градина, но при едно по-лошо време ни предлагат фоаето на горния етаж, което ми се стори тъмно и тясно.
Днес получих оферта от Maison Sofia, за който до момента не съм срещала отзиви, но изглежда симпатичен.
Има ли сред Вас някой, който може са помогне със съвет – дали мястото си струва, храната, обслужването и дали би имало проблеми с шума.
Благодаря предварително 😊

8 thoughts on “….

  1. Ресорант Arena di Serdika, нямат градина, но уелкъмдринк се провежда на достатъчно атралтивно място.

  2. Ние ще сме в Хотел Земята и хората. Кувертите са им добри, харесва ми и терасата, там ще сме ние.

  3. Здравейте, Милена! Ние почти бяхме избрали хотел Maison за нашето място, но в последствие решихме да организираме сватбата в друг град. Предлагат доста финансово изгодна оферта, градината е много приятна, самият ресторант е по-разчупен и това много ни хареса. Също така и двете ивент мениджъри са с много професионално отношение и супер отзивчиви, направиха ни много добро впечатление. За храната чухме отзиви, че била много вкусна, така и не стигнахме до дегустация и не знам от личен опит. Като минус е това, че има ограничение до 2ч., мнението на фотограф беше, че вечер ставало доста тъмно заради стъкления покрив, съответно трудно е да се направят хубави снимки след залез слънце. Също така от жилищните сгради, които са в съседство е възможно да направят проблем заради шума. Вие си преценете, все пак е важното вие да си го усетите. Пожелаваме ви бързо да откриете вашето място и весела сватба! 😊

  4. Бях на сватба там и много ми хареса като локация. Градината е чудесна, храната и обслужването бяха на добро ниво. Не съм забелязала да има някакъв конкретен проблем.

  5. Вижте и хотел Глория Палас. Имат хубава градина. Не е в центъра обаче.

  6. Може да проверите event space 2020, имат хубава градина и локацията им е централна.

Comments are closed.