5 невероятни оферти за Меден месец на Малдиви

Мина една година, прекарана предимно да се взираме в собствените си стени и да не се осмеляваме по-далеч от местния парк, така че бягството до сватбения меден месец на Малдивите, заобиколен от кристално чисти води, звучи като сбъдната мечта.

Turquoise Holidays прави всичко възможно, за да сбъдне мечтите си, с пет специални предложения за меден месец на Малдивите, които ви позволяват да изпитате слънце, море и пясък в блажен лукс, без да раздуете целия си бюджет.

Пет медени месеци с отстъпка на Малдивите

Изпитайте седем нощувки в бунгало Lagoon с басейн на база нощувка със закуска, включително вашите международни полети и трансфери с моторна лодка от £ 3 850 на човек. Ще трябва да резервирате 60 дни преди пристигането. Тази оферта важи за пътуване между 11ти Януари и 26ти Декември 2021.

Гили Ланканфуши

Тази невероятна сделка ви позволява да спестите над 2600 британски лири на двойка, когато резервирате седем нощувки, включително международни полети, трансфери с моторна лодка, настаняване във вила Суит и безплатно надграждане до полупансион. Важи за гости, отседнали четири или повече нощувки между 1 и 31 април 2021 г. на цена от 3 650 £ на човек.

Барос Малдиви

Насладете се на седем нощувки от 2 095 британски лири на човек, включително международни полети, трансфери със самолет и настаняване във вила Делукс с ежедневна закуска. Пътувайте между 1 май и 31 октомври 2021 г. и резервирайте 45 дни предварително, за да се възползвате от тази сделка.

Веласару

Тази сделка включва седем нощувки в делукс бунгало от 1749 британски лири на човек, включително международни полети, трансфери с моторна лодка и ежедневна закуска.

Dhigali Малдиви

Седем нощувки в бунгало Deluxe Beach от 2999 британски лири на човек на база премиум ол инклузив, включително международни полети и трансфери със хидроплан. Резервирайте до 31 октомври 2020 г. Важи за пътуване между 6 януари – 31 октомври 2021 г.

Меденият месец при пандемия може да бъде нервна перспектива, но тюркоазът е официален партньор на експерта по застраховка за пътувания Кембъл Ървайн, като предоставя на всички гости възможността да закупят подобрена специфична политика на Covid-19 за следващия си празник. Политика за седем нощувки / осем дни за двама до Малдивите струва от 160,99 британски лири, включително покритие, ако пътниците бъдат диагностицирани с Covid-19 в чужбина, диагностицирани с Covid-19 у дома и не могат да пътуват или ако им бъде отказано да се качат на летището и не може да пътува, стига това да е подкрепено с документация на медицински специалист.